Foto van de dag

maandag 11 april 2005 0u30 | Chris | 25 reacties
.

“Ghent by night”,
door fotograaf Chris Dickx,
met model Christine.

» Meer foto's in het foto van de dag-archief.

© 2005 GENTBLOGT VZW

25 reacties »

 1. Reactie van pipo

  mooi, en heel erg sexy, was ik maar daar toen
  asl van het model (rijmt) aub

 2. Reactie van Huug

  Dus… ik had die avond in het Patershol dan toch niet teveel gedronken… (toemme toch!)

 3. Reactie van Frans

  De “Ballenstraat”, als ik mij niet vergis?

 4. Reactie van frederik haentjens

  Heel geslaagde foto. Mr. Chris de fotograaf. Maak je hier reeksen van? En naakt buiten, is dat een thema die je vaker opneemt?

  Ik vraag dit omdat ik jaartje terug een “naakt in gent” fotoreeks gemaakt heb. Dan wel niet met professionele modellen, maar toch ;-)

  Anyway, heel geslaagd.. maar ik zou voorstellen maak es een reeks met de 3 torens op de achtergrond!! Dat zou zeker aanslaan als de gent.blogt banner!

  Greets uit bahrain waar vrouwen nie veel bloot laten zien, of het is dat je onder hun bourka moet kijken ahahah

 5. Reactie van Jeronimo

  ik weet het gelijk niet…
  ik vind het model een beetje verloren staan zo in die deurpost met teveel achtergrond…
  maar aan de andere kant is dat nu othc geen slechte opname…
  de pose vna het model is net ietsje te ingetogen vind ik…
  maar ja wat wil je hé zomaar naakt op straat gaan staan ;-)
  trouwens ik kan ‘tniet beter ze! ;-)
  nice work anyway, zeker gelet op het feit dat het een nachtopname is :-)

 6. Reactie van jdc

  aah. botjes op gent.blogt. eindelijk !

 7. Reactie van tony

  geef da mens ne keer ne palto…!!!

 8. Reactie van hankster

  These boobs are made for walking, and that’s….

 9. Reactie van Chris dickx

  Vreemd toch hoe weinig reactie van female blogsters. En daar zit ik nu toch wel op te wachten…..
  Wat betreft de drie torens, net omdat ik die wilde vermijden heb ik de opnames gehaim gehouden…..
  Bij voldoende interesse volgt evt de rest van de reeks, bij de univ, de zuivelbrug(!) enz…
  Laat eens horen
  https://www.fotochrisdickx.be

 10. Reactie van Swa

  Chris Dickx? Chris Dickx, fotograaf uit Zingem?

 11. Reactie van Swa

  De liefhebbers hebben allicht al ontdekt dat op de site van de heer Dickx nog meer fraais te bewonderen valt… ‘t Is weliswaar niet allemaal in Gent geschoten (Ik meende meuleke ‘t Dal in Zingem en de Energiecentrale in Kluisbergen-Ruien te ontwaren) maar ik veronderstel dat dat geen bezwaar zal zijn… ;-)

 12. Reactie van frederik haentjens

  Awel chris,

  ik heb zeker interesse om meer van je foto’s te zien. Het voyeuristisch gehalte is me niet ontsnapt. Ik heb een jaar lang buitenfoto’s gemaakt met als thema gent. En niet alles kan je zonder voorzorgen maken hoor… maar bon, als je tips wil over hoe je overdag dit soort gewaagde foto’s kan maken in de gentse binnenstad.. dan moe je me maar es mailen he.

  By the way, een anekdote en leuke tip tergelijk. Ik heb een jaartje geleden een fotoshoot gemaakt in de haven van Gent. Leuk op de dokken en vooral in de vervallen (al zijn die in perfecte staat) treinwagons die er staan opgesteld !! De reportage was gemaakt met 2 dames in “botjes” LOL.
  Anekdote aan dit verhaal: de havenpolitie is afgekomen met 2 combi’s en een 10 tal flikken. Het was het weekend voor de city parade. We zijn administratief aangehouden en de dames hebben ze niet moeten foueren want die stonden nog in hun “botjes”.

  Anyway, big fun.. maar let op met bloot op straat.. de gensche police is daar “gevoelig” voor hahah.

  Greets uit kuwait waar ik geen schone dames mag fotograferen :-(

 13. Reactie van a female blogster

  Ik vind het allemaal wat gratuite. Een naakte madame met enkel botten aan? Waarom naakt? Waarom altijd vrouwen en nooit eens een man? Ik ga alleszins zo niet op mijnen drempel staan. En volgens mij kijkt 90% van de mannen meer naar de borsten dan naar de artitistieke kwaliteiten van de foto.
  Er bestaat mooi naakt, maar dit hoort er volgens mij niet bij.
  Er wordt gesproken over de ingetogen pose, wel, dat is nu eens het enige dat me er wél aan aanstaat, eens geen typische zaadvragende ogen! What a relief!

 14. Reactie van Chris dickx

  Nu, ik ben een man en misschien daarom géén mannelijk naakt. Maar toch vind ik dit een mooie foto, in een onverwacht dekor, en wat is er mis met een mooie vrouw?
  Moest iedereen zo op de stoep staan, dan nog zou iedereen kijken naar Christine, schoonheid is niet gratuit.
  En zelfs gekleed wordt er toch gelet op mooie zaken, mensen, dingen. Sorry als ik iemand een beetje chokeer, maar eigenlijk doe ik het er best een beetje om.

 15. Reactie van Eva

  beste Chris,

  Waarom wil je reacties van vrouwelijke blogsters ?

  Mooie foto, als ik snel check op je site, zelfs een van de betere. Mooie madammen, mooie foto’s, maar choqueren, dat algelijk niet. Ook weinig origineel, maar je kan niet alles blijven heruitvinden.

  Zo content ?

 16. Reactie van Chris dickx

  Ok, al goed, liefst mannelijke bloggers die reageren dan!
  En als je nog méér wil zien, https://www.photoblog.net/foto en kijken bij dikkiedik.
  Veel kijkgenot (of ergernis)
  Doeii

 17. Reactie van Eva

  Beste Chris,

  Dikkiedik niet direct gevonden, klinkt anders wel goed :-)

  Ik had niet de bedoeling een negatieve reactie te zenden, maar blijkbaar wil je echt allen bewonderende katzwijm. Tip : post zelf een reactie onder de naam Tina of zo.
  Geen kat die weet dat jij het bent.
  Blogs rocken.

 18. Reactie van Chris dickx

  ok, beste eva, ben wel op de hoogte van anonimiteit, maar ga d’r voor om “met open vizier” in ‘t strijdperk te treden. Als ik ‘t goed voorheb was jij de eerste om poedlnaakt door het paradijs te rocken, dus géén halfslachtige mededelingen meer.
  En hoop natuurlijk om nog meer bezoekers naar mijn site te lokken.
  Anyway, tina mag best een reactietje met katzwijm posten, zelf zie ik dat niet zitten.
  Greettzz
  Bij de weg, https://www.photoblog.net/foto en dan kijken naar mooie foto’s van eva’s en andere schoonheden. DOEN

 19. Reactie van Eva

  :-) :-)

 20. Reactie van Jeronimo

  ja correctie als ik het heb over ingetogen pose , bedoel ik niet dat ze een “geile” pose moet aannemen hé…
  het mocht wel wat “expressiever”…of zou het dan te “glamorous” geweest zijn?
  tjah naaktfotografie zorgt altijd wel voor ferm verdeelde meningen…

 21. Reactie van hansieboy

  Mij ontgaat het artistieke karakter van deze foto.
  Lef heeft deze dame wel, maar noch pose, locatie, belichting of compositie vormen een echt uitmuntend karakteristiek beeld. Had beter gekund.

  Nochtans knap beeldmateriaal op je site Chris, misschien toch beter een andere foto gekozen om hier voor te stellen. Ik zou er zelf bijna zin in krijgen om artistiek fotograaf te worden (omwille van die tropische stranden wel te verstaan :-)

 22. Reactie van BA

  bloot verkoopt! volgens mij één van de posts met de meeste reacties op! zo zie ik het graag.

 23. Reactie van chris dickx

  Doe véél fotografie, niet moeilijk ben ook fotograaf, en postte deze foto op photoblog.net/foto, onder de rubriek ‘people’. En zie, deze werd uit duizenden foto’s picture of the day gekozen. De enige kritische reacties erop kwamen uit Belgie, voor de rest werd het positief onthaald. Daarom deze inlassing in een Belgische blog, en zie, het klopt! Ter info, belichtingstijd 30 seconden met inflits, f 16, film fuji proff. 400 iso, toestel EOS 3 met 17-35mm.
  bedankt voor alle reacties, binnenkort méér, veel meer op mijn site.
  Tot kliks, of tot we elkaar eens tegenkomen tussen donkeren en klaren in Gent.
  Greettzz

 24. Reactie van Jeronimo

  ja wij belgen kunnen nogal een potje zagen hé maar zelf iets beter doen lol

 25. Reactie van barry

  die vrouw had der eigen niet bijgehoeft , die foto van dat straatje is al mooi genoeg, naja voor de rest als vent moet ik niet beginnen klagen op vrouwelik schoo he