Foto van de dag

dinsdag 22 november 2005 1u10 | Nicolas & Albéric | 18 reacties
Trefwoorden: , .

Enkele foto’s genomen tijdens de opening van Artmann-galerij in de Burggravenlaan, ons toegestuurd door Nicolas Plusleroy en gemaakt door Albéric Moreels.

Artmann-galerij

Artmann-galerij II

» Meer foto's in het foto van de dag-archief.

© 2005 GENTBLOGT VZW

18 reacties »

 1. Reactie van tsok

  Flauw biestse , de laatste dagen met de commentaar op ” de foto van de dag “.
  Ik besef nu pas dat da een dagelijkse lectuur was geworden.
  Hopelijk ligt dit aan de aard van de foto’s en NIET aan de dynamiek van Jean Marie en consoorten.
  Allez…
  betere foto’s gevraagd.

 2. Reactie van winter

  Dit, in dit geval, zijn wel mooie foto’s. Ik ben eerlijk gezegd de skyline in geprezen ‘postkaartjes’ toch wel wat beu. tijd voor échte foto’s! Smaken verschillen nogal es.nietwaar.

 3. Reactie van Jean Marie de Wulf

  tsok, wa bedoelde daarmee: “de dynamiek van Jean Marie en consoorten”? Doen we teveel en storen we? Of, doen we soms te weing omdat we ook nog buitennons bureau vertoeven? Soms liggen bepaalde thema’s buiten onze belangensfeer, of kennen we er zelf te weinig van.

 4. Reactie van Leen

  u can’t be serious

 5. Reactie van yves

  een goeie foto roept vraagtekens op
  merci voor dees vraagtekens, Nicolas en Albéric.

 6. Reactie van tsok

  Smaken verschillen. Ik zal wel een cultuurbarbaar zijn zeker.
  Ik houd van vraagtekens waaruit een gezonde discussie ontstaat,( Met dank aan JMDW en consoorten ) de platonische vraagtekens zijn niet zo aan mij besteed; en aan de commentaren te zien denken nog mensen daar zo over…
  Sorry als mijn commentaar “not serious ” overkwam, ik wilde ook niemand kwetsen …..

 7. Reactie van Jean Marie de Wulf

  Kwetsen: als goede argumenten op een gepaste toon gezegd of geschreven worden, kunnen die niet kwetsen, het moet alleen een dialoog van ja tegen neen opwekken, zonder scherpe hoeken. Natuurlijk is een brutale uitdrukking te mijden. Ook een “cultuurbarbaar” heeft het recht op uitdrukking. Iedereen is in sommige cultuurvakken ook een “barbaar”, en zal er hem dan niet proberen mee te moeien.

 8. Reactie van winter

  wel veel dezelfde mensen aan het woord hier altijd.
  lijkt zomaar eindeloos door te gaan.
  verveling?

 9. Reactie van Iris

  @winter, misschien voel jij je geroepen om daar verandering in te brengen ?
  Ongeïnteresseerden zullen inderdaad nooit of weinig reageren; geïnteresseerden die hun zeg doen werken dan weer op sommigen hun zenuwen.
  Beiden hebben hun goed recht en verdraagzaamheid is een goede deugd.

 10. Reactie van winter

  @Iris, geef toe dat er toch veel gezaag is op JMDW blogt.
  er zit ook koren tussen al dat kaf, das waar.

 11. Reactie van Jean Marie de Wulf

  Winter, ten eerste, zou het kunnen dat ik, je weet wel diene JMDW, de enige ben die hier uitsluitend met zijn eigen, echte naam op de reacties kom? Dat is volgens mij eerlijker dan zijn kritiek onder verschillende namen te verbergen.
  Ten tweede, ben ik dan de enige die zijn mening niet mag geven?
  Ik weet het: ik heb een langdradige stijl. Beter langdraddige stijl dan geen stijl. Maar als je mijn naam ziet, sla dan gewoon over en lees dan de bekopte proza.

 12. Reactie van Bert

  (Tikt JMDW voorzichtig op de schouder): het proza, Jean-Marie, hét.

 13. Reactie van Iris

  @beste winter en gelijkdenkenden,
  Ik vind de opmerkingen aan Jean Marie DW respectloos en onbeleefd.
  Men mag zoveel bij zichzelf denken als men wil, maar het uiten van gedachten kan toch beschaafder, volgens mij.
  Bij mijn weten is Jean Marie DW nog nooit “persoonlijk beledigend” uit de hoek gekomen.
  Om bij jouw termen te blijven, ook ik lees hier wat voor mij als “gezaag” overkomt, maar zoals J-Marie zelf aangeeft : negeren en/of deleten.
  Ik mag mij dan ook rekenen bij de “zagen” want ik doe hier ook duchtig mijn ding, waarvoor dient deze blog dan ?
  By the way, net zoals Jean Marie, schrijf ik ook onder eigen naam en kom ik uit voor wie ik ben en voor wat ik sta.
  Nogmaals iedereen heeft het recht te schrijven of niet; misschien moet de gent.blogt-redactie nog maar eens uitpakken met de beleefdheidsregels kwestie van opfrissing.

 14. Reactie van Steven

  “De redactie” van Gentblogt is in de eerste plaats in handen van de schrijvers, maar ook van de commentatoren en het louter lezend publiek. Verwacht dus geen redactie-orakel dat verkondigt wat kan en niet kan – we gaan er van uit dat sommige zaken zelfregulerend moeten kunnen zijn.

  De enige commentaren-policy die we w̩l hanteren is dat kwetsende, persoonlijke aanvallen niet toegestaan zijn en verwijderd kunnen worden Рzonder dat we daarom betuttelend willen zijn.

  En voor de rest is er de algemene wetenschap dat een leeg commentaarveld voor sommigen werkt als een belsignaal op de hond van Pavlov. “Zagen” vind ik persoonlijk nogal een scherpe term – ik denk dat Iris hier de juiste tip had: er is niemand die je verplicht om alles te lezen. Noch is er de verplichting om over alles een mening te produceren.

 15. Reactie van Iris

  @Steven, met dank voor je reactie.

 16. Reactie van Jean Marie de Wulf

  Zou het hier over een generatiekloof-probleem gaan? Of over een conservatief-progressist debat? Of over een politieke nuancering? Of gewone “gustibus- smaak” oodelen? Mijn naam werkt hier precies als een rode lap….

 17. Reactie van Hendrik

  om nog eens in herhaling te vallen: Wat een gezeik!

 18. Reactie van peter

  vooral beknoptheid siert.