Zusters Don Bosco in Schreiboom

vrijdag 11 augustus 2006 10u33 | Wouter | 1 reactie
Trefwoorden: , , , .

Vier zusters van Don Bosco richten maandag een nieuwe gemeenschap op in het klooster Schreiboom aan de Kortrijksepoortstraat. Dat Gent er een nieuwe kloosterorde bij krijgt, is eerder uitzonderlijk.

Lees meer bij De Gentenaar en DS Online

© 2006 GENTBLOGT VZW

Eén reactie op Zusters Don Bosco in Schreiboom

  1. Reactie van Jean Marie DE WULF

    Dat de dat zusters van Don Bosco zich in Schreiboom goed en gelukkig zullen vinden, dat wensen wij haar/hun allen toe! Van mijn kant hoop ik dat ze de rijkdommen en kunstwerken van het klooster zullen koesteren, en dat denk ik wel. Ik hoop dat de kapel regelmatig open zal staan en dat het een plaats wordt voor bezinning. Er hangen nog vele schilderijen met betrekking tot oude Gentse families, voor zover ik me herinner.