Prinsenhof in beweging

zaterdag 2 september 2006 9u30 | Michel Vuijlsteke | 3 reacties
Trefwoorden: , .

Prinsenhof buurtfeest, georganiseerd door de Dekenij Prinsenhof
9.30u
Doorlopend crea-project

14-18u
Tentoonstelling “Gent tussen Leie en Schelde” Zilverhof 34

14.30-17u
Kinderanimatie – visueel spektakel met Aaron Crow

15u
Doorlopend bar en koffiekraam

18-21u
Dekenijmaaltijd

19-21.20u
Optreden Ashels

21.30-02u
Volksbal met dj Patrick

© 2006 GENTBLOGT VZW

3 reacties »

  1. Reactie van Jean Marie DE WULF

    De Prinsenhoffeeesten zijn altijd rustige, zeer sympathieke feesten, waar me graag eens langs loopt en dan verrast blijft zitten, en waar me altijd met iemand blijft plakken en van gedachte kan wisselen. De rommelmarkt van de zondag is, denk ik de grootste en de meest waardevolle van de stad, naast het officiele van Sint-Jacobs natuurlijk.

  2. Reactie van Abies

    Ga vandaag eens naar de rommelmarkt van Moskou : die is pas groot, misschien wel 3 keer zo groot.

  3. Reactie van Jurgen Bockstaele

    Ik ben net terug van het Prinsenhof. Er was een intieme sfeer. Niet groot, maar heel gezellig. Mooie folkmuziek, goed aangekondigd, en veel dansende mensen. Het kriebelde om mee te doen, maar het zou geen zicht zijn. Ik heb er niet gegeten, maar de dekenijmaaltijd zag er heel Gents en lekker uit: stoverij met frieten en veel groentjes. Het rook heerlijk. Misschien ga ik morgen ook naar de rommelmarkt; jullie maken me benieuwd. Maar ik heb al een druk programma. We zien wel.