Jonge Wolven – de winnaars

donderdag 26 juli 2007 14u03 | Jeronimo | 1 reactie
Trefwoorden: .

Wat doet een vermoeide mens op de laatste dag van de feesten als het bovendien nog regenachtig en koud blijkt te zijn ook? Jawel, afzakken naar de warme gezellige spiegeltent voor de prijsuitreiking van het Jonge Wolven-concours georganiseerd door AVS.

Ik trok dus mijn even te drogen gehangen kleren weer aan en trok te voet naar het zompige baudelopark waar ik net op tijd was om een interview met Guido De Leeuw van trefpunt te zien en de prijzen te horen uitreiken.

jonge wolven jonge wolven

De podiumprijs ging naar het Gentse poprockbandje Varili en de winaars waren de reggaemannen van Jah Generation, die ik al eerder aan het werk zag.

jonge wolven jonge wolven
jonge wolven jonge wolven
jonge wolven jonge wolven
jonge wolven jonge wolven
jonge wolven jonge wolven
podium podium podium podium

Tijdens de set van Varili repte ik me vlug naar Bij Sint-Jacobs waar Nathalie Delcroix en Bjorn Eriksson met hun “the partchesz”.
Indrukwekkend vond ik de weinig aanstekelijke Amerikaanse country met ontoegankelijk gezang niet en het was een stuk minder leuk dan die keer in the Music Village in Brussel. Niettemin de liefhebbers kunnen binnenkort hun eerste cd gaan kopen. Ik dwaalde nog even door het Baudelopark waar het Boombal op zijn laatste beentjes huppelde en het gezellige tafereel deed mijn mondhoeken weer dansen alvorens ik de nacht in trok.

partchesz partchesz
partchesz partchesz
partchesz partchesz
partchesz partchesz

© 2007 GENTBLOGT VZW

E̩n reactie op Jonge Wolven Рde winnaars

  1. Reactie van Sarah

    Ik wist het! Jah Generation heeft in de Urgent.fm Vedett caravan gezeten om een live set te spelen en ik was meteen verkocht. Verdiende winnaars.