kinky star – Big Dick

woensdag 5 september 2007 10u25 | Jeronimo | reageer
Trefwoorden: , , , .

Big Dick live in the kinky star!
Nog vóór je aanstaande maandstonden wil ik een groep die rockt als een troep hongerige honden rukkend aan de ketting die hen scheidt van de hennen en hun nageslacht. Rammelen moet het. En scheuren als vel van de nek. En als het rust moet het naderend onheil voelbaar zijn. Er moet drift in de gitaren zitten, drive in de bas en drang in de drum. De zang is een klacht met krachtige teksten als een vacht vol vlooien. Dát wil ik! Zij lachte, eerst meewarig dan groen toen bleek dat ik het meende. Zij verliet me en ik snapte dat. Zij, die een goede smaak voor schoenen had en steak als schoenzolen deed smaken, die in de flair elke voor en na bewonderde maar zelf huiverde voor elke verandering, die pijpen enkel kende als meervoud en in staat was op paradoksen deodorant te spuiten, verliet me. Maar ik was al weg. Ik koos een naam die haar de mond zou snoeren, die haar gezwollen trots zou verbeelden en verwoorden. Het moest hard zijn en compromisloos, doof voor rede, een statement met uitroepteken. In al haar dwaasheid zou ze hem dwaas vinden. Het zou terecht zijn, maar om de verkeerde reden. Zij bestaat niet, maar is tegelijkertijd alomtegenwoordig. Wij verkeren in het tegenovergestelde geval, maar niet lang meer. Na een dik jaar zitten de kettingen strakker dan ooit tevoren.

gratis, 22u
Kinky Star, Vlasmarkt 9, 9000 Gent

© 2007 GENTBLOGT VZW

Reacties zijn gesloten.