Doodrijder was op stap met zoontje

maandag 8 oktober 2007 10u05 | Wouter | 7 reacties
Trefwoorden: .

De Gentse politie en het gerecht hebben het hele weekend gezocht naar een 31-jarige Gentenaar die vrijdagavond op de Antwerpsesteenweg in Sint-Amandsberg vluchtmisdrijf pleegde na een dodelijk ongeval. Iets na 20 uur vrijdagavond reed de man in op de 18-jarige Sayin Ebru toen die de drukke steenweg te voet wilde oversteken.

Lees meer bij De Gentenaar, DS Online en vrtnieuws.net

© 2007 GENTBLOGT VZW

7 reacties »

 1. Reactie van jessica

  ebru was een hele goede vriendin van mij en mijn klasgenootje
  ik mis haar heel erg
  ik weet niet wat die dwaze man bezielde maar 1 ding weet ik zeker ik hoop dat hij levenslang vast zit
  even nog een kort tekstje voor mijn ebrutje
  askim seni seviyorum(k)schatje ik hou van je)
  je bent pasweg als we je vergeten zijbn en askim ik gaje nooit vergeten
  xxxxxxxxx
  ik mis je zo erg

 2. Reactie van Jo S.

  Sterkte !!!

 3. Reactie van Jozef

  Dan is het nu officieel: in Gent telt een mensenleven niet meer. Je mag hier ongestraft jonge mensen doodrijden. Het recht van de sterkste zegeviert. Gent een beschaafde stad?? Hoeveel doden moeten er nog vallen??

  Vluchtende doodrijder niet vervolgd

  De man stopte niet, reed door het rood, zette zijn zoontje af bij zijn ouders, verborg het autowrak en plande meteen zijn vlucht naar een vriendin naar Friesland. Er zijn verschillende vaststellingen die erop wijzen dat Andy V. tussen 90 en 100 kilometer per uur reed op een plek waar 70 de maximaal toegelaten snelheid is. Toch concludeert het Gentse parket op basis van alle elementen en sporen dat de aanrijder ‘het ongeval niet had kunnen vermijden’. Het parket vervolgt daarom niet voor het ongeval, alleen voor het vluchtmisdrijf. De advocaat van de familie reageert onthutst.

 4. Reactie van m.r.

  Elk dodelijk slachtoffer is erg. En ik hoop dat het inderdaad waar is dat de chauffeur het ongeval niet had kunnen vermijden. En de kans dat het waar is, bestaat. Rijdt eens aan 30 km per uur door de Bevrijdingslaan ! Dan heb je een aantal “voltreffers”. Ik rij er uiteraard stapvoets door maar 30 km per uur is er toegelaten. Als daar ooit een “slachtoffer” valt, dan hoop ik dat de chauffeut een slachtoffervergoeding ontvangt. Vergeet verder niet dat je in zo’n buurten altijd je GSM moet bij hebben zodat je de politie kunt verwittigen en in zo’n geval altijd alle autodeuren op slot moet doen. En misschien is het beter om zoals in Turkije gewoon verder te rijden en naar het dichtsbijzijne politiebureau te gaan. Zoniet maak je kans gelyncht te worden.

 5. Reactie van Jozef

  Wat een racistische prietpraat! U gaat er dus van uit dat de mensen die rond de Bevrijdingslaan niet “beschaafd” zijn, en meteen hun toevlucht zouden nemen tot geweld. Waar slaat dat op? Bij mijn weten is er hier nog nooit een “lynchpartij” geweest. “Zoals in Turkije”… Is het dat wat u bedoelt? Turkse mensen mogen doodgereden worden, want ze zijn toch niet beschaafd? “Alle autodeuren op slot”? Waarop slaat dat? Het is niet omdat u paranoia bent dat u ook nog eens racistische praat moet uitslaan.

 6. Reactie van m.r.

  Zoals ik schreef ; ELKE dode valt te betreuren en ik zal ook onmiddellijk hulp aanbieden bij een noodgeval, om het even welke nationaliteit deze heeft. Ik stel wel vast dat in deze straat de mensen één meter voor een rijdend voertuig oversteken. Of jij dat nu onbeschaafd noemt, dat is mij om het even. En ik hoop dat hierdoor nooit een dode zal vallen. Daarom rij ik ook liefst niet door die straat en indien wel, dan stapsvoets.

  En ja, ik ben er al getuige van geweest hoe de wagen bebonkt werd nadat deze een kind had aangereden. Ik wou met mijn GSM de politie bellen maar een man had de moed hierin tussen te komen.

  En noemt me geen racist omdat ik een realiteit weergeef.

 7. Reactie van Jozef

  En wat is volgens u dan “de realiteit” van de Turkse Gentenaars? Kunt u was preciezer zijn? U lijkt in elk geval een groot kenner van de Turkse cultuur, dus geeft u a.u.b. meer details?