Gent pakt overlast studenten ludiek aan

donderdag 11 oktober 2007 10u17 | Wouter | 7 reacties
Trefwoorden: , , .

Na het initiatief van de studenten eerder deze week doet ook de stad Gent zijn duit in het zakje wat betreft het aanpakken van de overlast. De stad pakt de problemen met een ludieke affiche aan.

Lees meer bij DS Online

© 2007 GENTBLOGT VZW

7 reacties »

 1. Reactie van lamazone

  Wat lezen we bij DS Online? Niets. Want daar staat “Het artikel dat u opvraagt kan enkel door abonnees of houders van een dagkaart bekeken worden.”
  Ts. Betalen voor content? Wanneer zal DS het voorbeeld volgen van de NY Times?

 2. Reactie van Anne

  Normaalgezien moet je vanuit Gentblogt de artikels van DS kunnen lezen. Met je browser, met FeedDemon lukt het bij mij ook niet.

 3. Reactie van marc

  Bij mij lukt het wel.

 4. Reactie van Amaury

  En bij mij dan weer niet.

 5. Reactie van Mathias

  Ik vind de affiche best wel geslaagd. En waarschijnlijk zal ze ook wel een beetje helpen, maar of de vele zatte feestvierders in de Overpoort aan die affiche gaan denken, op donderdagavond, daar heb ik mijn twijfels toch wel over…

 6. Reactie van lamazone

  dank je voor de tip anne! het lukt niet vanuit google reader, maar wel vanuit het artikel zelf op gent blogt. olé!

 7. Reactie van David

  Tja, laten ze het vooral ludiek aanpakken, dat zal helpen. Onlangs nog bijna een student omgemaaid ‘s avonds met de wagen, ik schat dat tussen de 30 en 40% met licht rijdt (doe de test), en ongeveer eenzelfde percentage zich aan de verkeersregels houdt. Door de onlangs gewijzigde verkeerssituatie aan de Overpoort is men genoodzaakt (wil men zich aan de verkeersregels houden) om door de Overpoort te rijden wil men nog aan het café Geuzenhuis raken. Het is zover gekomen dat ik soms twijfel of ik het nog wil doen, het is een echt huzarenstukje met alle risico’s vandien. Ik ben een en al zenuw tegen ik erdoor ben, en niet zonder reden. Men moet en kan niet iedere kleine ovetreder op de vingers tikken, maar het Gentse politiebeleid getuigt toch wel van enorme laksheid en een onaanvaardbaar gedoogbeleid.