’70 moet zeer snel 50 worden op Antwerpsesteenweg’

dinsdag 11 maart 2008 11u23 | Wouter | 8 reacties
Trefwoorden: , .

Na twee dodelijke ongevallen in hetzelfde schooljaar, is de maat vol voor de buurt rond de Antwerpsesteenweg aan de Carrefour. ‘We komen zaterdag op straat om te eisen dat er snel iets verandert aan deze stadssnelweg’, zegt Kurt Rotsaert.

Lees meer bij De Gentenaar

© 2008 GENTBLOGT VZW

8 reacties »

 1. Reactie van Jean Marie DE WULF

  Rare titel: “70 moet zeer snel 50 worden!”
  Dus hoe sneller, hoe trager!
  Het is toch waar dat de relativiteitstheorie door een Gentenaar uitgevonden werd, en niet door Einstein: “als ‘t hier nog lange duurt gaat er hier rap gedaan zijn!”…….

 2. Reactie van rony coekaerts

  zuiver taalgebruik is een probleem, beste j.m.
  snel is in deze bedoelt als vlug, nu ja, we zullen er ons maar bij neerleggen :) maar van iemand die de taal gebruikt als beroep?

 3. Reactie van J.

  Altijd dat gezaag en gemekker…. niks beter te doen J.M.? Bij het nalezen van veel van jouw reacties merk ik toch altijd een bepaalde frustratie; niet zo prettig als lezer en als iemand je op fouten betrapt, reageer je meestal gewoon niet. Ik bezoek GentBlogt nu ongeveer al enkele maanden en iedere keer stoor ik mij mateloos aan J.M. Ik probeer verstandig te zijn (probeer) en het niet persoonlijk te vatten, maar ik krijg toch iedere keer de rillingen van jouw opmerkingetjes, meningkjes en zinloze uitlatingen. Sorry hoor, maar dit moest er toch even uit en ik denk dat ik niet de enige ben die hierover zo denkt.

  • Reactie van Jean Marie DE WULF

   Nooit begrepen dat sommige dingen raar kunnen overkomen? Nooit een minimum zin voor humor?
   Beste J. ik heb inderdaad niets anders te doen dan de wereld rond mij te bekijken. Dat hebben de strikte regels van de brugpensoienen als verantwoordelijke.
   Ik geef u verder een heel goede raad: sla gewoon over wat u desnoods kan vervelen of storen, dat doe ik ook . Doch misschien zijn mijn opmerkinkjes juist wat sommigen missen: zin om te relativeren, ik heb de indruk dat sommigen dat niet kunnen. Lach toch eens met de fouten, of moet ik overal smilies plakken?
   Als ge het rare van het onderwerp van mijn opmerking niet merkt, moet ge u wel laten verzorgen!

 4. Reactie van rony coekaerts

  beste j., wie je ook bent,
  buiten onze leeftijd, of ouderdom, hebben j.m. en ik heel weinig gemeen. we komen uit verschillende achtergronden, politieke overtuigingen, enz.
  toch wens ik de verdediging tov. jm. op te nemen.
  het kan zijn dat de opvattingen en meningen van jm. jou storen. dat zullen mijne ook doen.
  als ik iedere keer, zoals jij nu doet, me moest ergeren aan uitingen van stompzinnige, onkundige, slecht geinformeerde gedachtenspinsels, volgens jouw totaal intelligente, onderbouwde wijsheid, dan was er geen gentblogt meer.
  ik ken gentblogt nog maar iets meer dan twee jaar.
  na een tijdje begin je iedereen te kennen. nu en dan komt er iemand bij, soms gaan er af. de ene is blauw, de andere rood, oranje, groen en soms een verdwaalde zwarte. de ene vegetarier de andere vleeseter.
  laat ons met het nodige respect naar mekaars meningen luisteren.
  het is maar een klikje, en weg is het, als het je niet aanstaat. doen! en je niet ergeren. het is, hoop ik voor jou, toch niet van levensbelang.

 5. Reactie van J.

  Bedankt Rony voor de leerzame uiteenzetting en dit is niet cynisch bedoeld. Misschien ging ik wat scherp door de bocht. Ik zal mij voornemen te reageren of te negeren. Ik merkte wel dat niet iedereen de reacties van J.M. al lachend opnemen zodat een smily wel degelijk een verduidelijking zou kunnen geven. Ik zal mijn best doen, zoniet, tot in het zothuis :)

  • Reactie van Jean Marie DE WULF

   Dewelke kiest ge, ‘t Guislain, t’Strop, Zelzate, Sleine, of Kxx van ‘t UZ.GENT?
   Of vindt ge een beter adres?

   • Reactie van rony coekaerts

    aan jou de keuze, beste j.m. maar kom naar hier!
    dan heb ik toch iemand waar ik tegen kan praten, want, om eerlijk te zijn, ik zie me nog niet zitten tussen zo’n bende chinesen. lief, vriendelijk, daar niets van, maar een dag zonder lullen en zeveren, dat zal moeilijk zijn.
    mijn vrouwtje zegt dat ze ook jouw pamper zal vervangen, geen probleem. :)