Zwaargewonde bij ontploffing LPG-tank

dinsdag 22 juli 2008 9u38 | Wouter | 2 reacties
Trefwoorden: , .

De 19-jarige Dominiek Van Kerckhove werd zaterdag levensgevaarlijk verbrand bij een ontploffing van de LPG-tank van zijn auto. Samen met zijn vader Patrick was hij in de openstaande garage van de ouderlijke woning aan de Verbroederingsstraat aan het werken aan de bumper van zijn wagen toen een plotse steekvlam uit de LPG-tank sloeg.

Lees meer bij De Gentenaar

© 2008 GENTBLOGT VZW

2 reacties »

  1. Reactie van ann

    Ik moet jullie bedanken om een grotere waarheid te schrijven dan anderen.Wat ik allemaal gelezen en gehoort heb,is soms ongelooflijk.Mijn man en zoon waren idd aan de bumper aan het werken omdat er van die mensen bestaan die op de mensen hun auto rijden en gewoon doorrijden.Er moet onder de bumper een lek geweest zijn van die aanrijding.Met dat als gevolg.Dominique stelt het al veel beter.

  2. Reactie van rony coekaerts

    beste ann, het beste gewenst met je dominique, en echtgenoot. ik weet wat het betekend met een gas.fles omhoog te gaan. maar ik weet ook dat het mijn stomme fout was. bij mij zie je er bijna niets meer van, ik hoop voor je echtgenoot en zoon hetzelfde.