Kinderwebwinkels worden echte winkels (toch eventjes)

woensdag 3 juni 2009 9u19 | Martine Delannoy | 2 reacties
Trefwoorden: , , .

Maandag was er Petit Bazaar in het Buurtcentrum van Crombrugghe, Godshuishammeke 20 – 9000 Gent.

Dit verklaart, voor zij die het niet wisten, alle hippe en jonge ouders met de oranje tasjes met witte stippen in de buurt van het Sluizeken. Ook de speeltuin was gestippeld met schattige kinderen met vrolijke kleren. Bij het binnengaan was ik heel blij dat mijn wederhelft erbij was om me tegen te houden me te veel te laten gaan tussen de kleine maar leuke stalletjes. Ik heb mij ook maar net kunnen inhouden om al mijn zwangere vriendinnen op te bellen om af te komen. Maar ik vrees dat deze terughoudenheid niet veel zal opleveren want Petit Bazaar is een uitgebreid assortiment van hippe kinderwebwinkels!

Het webaspect kwam niet overduidelijk over vandaag, aangezien ik nergens een computer heb gezien. Maar ik had al lang, als moeder van vier, het gemak ontdekt om via internet te bestellen. Kiddiffit en Pepatino heb ik een tijdje geleden uitgetest zonder enige spijt en raad ik nu aan mijn kennissen aan. Maar ik popel nog om de rest van de websites te kunnen proberen, zoals Ienemienemo, Kokkie, k-dodo, Kaartjeshuis, Liefbeesje, Lola life lines, Lovelylabels, Lovely Mariquita, Marsepeincreaties, Olilie, Pichouline, Tante Wieze, Suikerzoentje, Whoost en Zeza en Flor. En na de keitoffe Babypaws leren slofjes die ik zag bij het buitengaan zal het niet lang duren…

Dus aan iedereen die bij Petit Bazaar betrokken is een dikke proficiat en ik kijk al uit naar een nieuwe editie met nog meer winkels. En voor iedereen die er vandaag niet kon bij zijn, niet treuren want er staat veel meer online. Laat u dus maar gaan :)

© 2009 GENTBLOGT VZW

2 reacties »

 1. Reactie van laurensv

  Wel jammer dat er van het plaatsgebrek binnen als de parkeermogelijkheden in de buurt. Bij het stappen tussen parkeerplaats en Petit Bazaar zag ik verschillende auto’s op zoek naar een plaatsje, allemaal met zwangeren en ouders met kleine kindjes. In het terugwandelen, een tiental verkeerd geparkeerde auto’s gezien. Jammer dat sommige bezoekende ouders verkeersveiligheid lager rangschikken dat hun gemak en dat de organisatoren daar niet eens 2 minuten over nagedacht hebben.

 2. Reactie van Valerie

  Leuk om hier een stukje te lezen! Onze 1e editie was voor ons geslaagd al vonden wij de parkeermogelijkheden en de grootte van de ruimte achteraf gezien ook niet erg interessant. We hebben ons lesje geleerd. Zwangere mama’s lange afstanden laten lopen of ouders met peuters die liever stappen dan in een buggy te vertoeven vs parkeerprobleem: niet voor herhaling vatbaar. Petit Bazaar editie 2: wordt vervolgd, maar dan op een interessante plaats. We hebben er van geleerd. Beiden waren we niet van Gent, dus internetladies als we zijn, vonden we de zaal via het net.
  Groetjes,
  valerie
  liefbeesje.be