Da Party

vrijdag 24 juli 2009 5u15 | Wauter de Tuinkabouter | 3 reacties
Trefwoorden: , .

fvdd

Heeft u ook een foto voor deze rubriek? Mailen mag naar fotoredactie@gentblogt.be of u kunt uw foto ook hier kwijt.

» Meer foto's in het foto van de dag-archief.

© 2009 GENTBLOGT VZW

3 reacties »

 1. Reactie van Jeronimo

  cool shot, als dat nu eens de Lamborghini was die ik aan de vooruit zag rijden een dezer zou het af zijn ;-)

  • Reactie van vandenond

   de Lambo tegenover een witte muur zou spannender geweest zijn peis ik…

  • Reactie van Amaury

   Ja ik heb het mij ook nog beklaagd dat het geen poepsjieke wagen was. Een blinkende Jaguar ware ook mooi geweest. Of anders juist zo’n gammel oud stuk blik… Helaas gewoon een ‘middenstandswagen’ om het zo te noemen. Desalniettemin vond ik het een foto waard :-)