Politie botst elke dag op twee sluikstorten

vrijdag 13 april 2012 9u58 | teun | 7 reacties
Trefwoorden: , .

De Gentse politie heeft vorig jaar 442 sluikstorten vastgesteld en 320 gemeentelijke administratieve sancties (GAS) voor sluikstorten en fout aangeboden bedrijfsafval uitgeschreven. Dat komt neer op meer dan twee sluikstorten elke dag. Dat blijkt uit het Milieujaarrapport van Stad Gent.

Lees meer bij De Gentenaar.

© 2012 GENTBLOGT VZW

7 reacties »

 1. Reactie van Frans

  Slechts twee?

 2. Reactie van yves

  Tiens, ik ook.
  Elke dag, behalve als ik thuis blijf.

 3. Reactie van Jean

  Oei, dan komen ze slechts twee maal per dag buiten.

 4. Reactie van Lies

  Toen ik op de avond van de Grote Kuis door mijn buurt fietste, was het een even grote opeenvolging van gedumpte plastic zakken en blikken als altijd. Ik mag hopen dat er bij ons die dag geen Grote Kuis was, want anders is het nog intriester dan ik het zo al vind. Statiegeld op blik, het zou al wat helpen.

 5. Reactie van hans

  Een sluikstorters: het woord zegt het zelf, ter sluiks je vuil storten. Het is niet evident om ze te betrappen, zeker niet als je een uniform draagt.

 6. Reactie van Frank Bombeke

  In mijn buurt zijn er ook sluikstortjes…..en ze groeien elke dag wat.

 7. Reactie van Drone

  Wat gebeurt er met de ‘betrapte’ sluikstorters? Een boete die ze nooit of zelden betalen?