Ik wil koning worden

vrijdag 29 juni 2012 10u09 | Maarten | 2 reacties
Trefwoorden: .

Koning

Nvdr: Bent u ook fan van de tekeningen van Maarten, onze wekelijkse cartoonist? Dan hebben wij goed nieuws voor u. Maarten bundelde namelijk een aantal van zijn cartoons in een boekje, dat eind deze maand of begin volgende maand van de pers zou moeten rollen (eerlijk waar, ik ken de stand van zaken niet zo goed). Maar wat ik wel weet, is dat het fantastisch wordt, en dat de voorverkoop reeds begonnen is. Rep u voor alle info en intekeningen als de bliksem naar www.koekjesmemelk.be/bestellen/. Subiet zijn z’op want iedereen wil toch zo’n boekje naast zijn bed (of elders) hebben.

© 2012 GENTBLOGT VZW

2 reacties »

  1. Reactie van Max Van Hemel

    Wie koopt er samen met mij een boek? Hoe meer, hoe goedkoper!

    • Reactie van ElsS

      Zet mij maar op de lijst want het gaat er anders toch niet van komen bij mij