2013

dinsdag 1 januari 2013 16u29 | Pleuntje | 3 reacties
Trefwoorden: , .

2013

De redactie wenst al haar lezers en sympathisanten een spetterend 2013. Dat we nog vele meugen meuten…

© 2013 GENTBLOGT VZW

3 reacties »

 1. Reactie van Anne

  Ook mijn beste wensen aan alle medewerkers van Gentblogt! Jullie doen dat goed, héél goed, ik wens jullie een succesvol 2013 toe!

  • Reactie van michel

   inderdaad ! dagelijks lees ik jullie Gentblogt maar reageren doe ik nauwelijks. Wel soms glimlachen met de commentaren en soms ook wel wat ambetant worden omwille van de zurigheid…..
   Een goed 2013 voor Gent(blogt)

 2. Reactie van erwin schoors

  Aan alle medewerkers van Gentblogt een dikke merci voor de fijne artikels, de verrassende foto’s of de vers-van-de-pers-berichten.Jullie inzet wordt bijzonder gewaardeerd. Ik wens jullie een vat vol creatieve inspiratie en blijf vooral met fierheid genieten van uwe Gentsche Stede!