Gentse meerderheid heeft nog twee weken om put van 105 miljoen te dichten

zaterdag 12 oktober 2013 15u09 | Thierry | 4 reacties
Trefwoorden: , .

Nog twee weken heeft de Gentse bestuursmeerderheid om een akkoord klaar te hebben over de stadsbegroting.

Lees meer in De Gentenaar.

© 2013 GENTBLOGT VZW

4 reacties »

 1. Reactie van Wim VC

  Tip 1 voor de bestuursmeerderheid: verhogen van de personenbelastingen zal allesbehalve helpen bij de pogingen om voldoende jonge, werkende gezinnen in Gent te houden. Dus zoek het aub ergens anders als zorg voor goede sociale mix jullie menens is.
  Tip 2: als ik me niet vergis stond Gent in top 3 van Vlaamse steden aantal ambtenaren per aantal inwoners. Zoek de winst hier, moet mogelijk zijn zonder ontslagen en met behoud van dienstverlening binnen zorgvuldig gekozen kerntaken.
  Gemakkelijk is het niet maar ik hoop dat ze tonen dat ze ons vertrouwen waard zijn.

  • Reactie van Mia

   Tip 3: laat u niet beïnvloeden door deskundologen op internetfora.

   • Reactie van Wim VC

    Beste Mia, ik ben niet zo pretentieus of naïef te geloven dat er door mijn reactie op een internetforum iemand van het bestuur beïnvloed wordt.
    Ik dacht wel dat het doel van internetfora net is mensen kans te geven inhoudelijk te reageren op de posts. Daarom: wat vindt u precies niet correct aan mijn tips, wat zijn uw ideeën hierover?

    • Reactie van Jean

     Ik ben het volledig met u eens,Wim VC. Internetfora dienen om inhoudelijk te debatteren. Zielige en inhoudsloze reacties zoals van Mia kunnen we missen als de pest.