Grootschalige politieactie in Gentse prostitutiebuurt

zaterdag 30 november 2013 20u46 | Thierry | 7 reacties
Trefwoorden: , .

De Gentse politie heeft vrijdagnacht een grootschalige controleactie georganiseerd in de prostitutiebuurt.

Lees meer bij De Gentenaar.

© 2013 GENTBLOGT VZW

7 reacties »

 1. Reactie van Jean Marie De Wulf

  Ik vermoed dat we in de toekomst met een stijgend aantal bezoeken aan prostitués uit ons buurland Frankrijk zullen moeten rekening houden: de mannen worden daar niet meer geacht te mogen betalen voor “liefdesdaden”. Als ik me niet vergis werd vorige vrijdag die wet gestemd.

 2. Reactie van Jimmy

  Dertig wagens gecotroleerd en 85% was in bezit van drugs of verboden wapens. Die hebben ze teruggestuurd… En die zijn allemaal braafjes terug naar huis gegaan natuurlijk! Nee, soms snap ik het nut niet… Zal aan mij liggen zeker?

  • Reactie van Jean

   Inderdaad, op die manier is het dweilen met de kraan open.