‘Stadsbestuur is niet ambitieus genoeg voor Gentse Feesten’

dinsdag 1 juli 2014 14u05 | Tom | 6 reacties
Trefwoorden: , .

Het stadsbestuur is niet ambitieus genoeg om pittige Gentse Feesten te organiseren. Dat zegt Guido De Leeuw van vzw Trefpunt, intussen aan zijn 44ste Feesten toe en zelf een ‘monument’ op de Gentse Feesten. ‘Het wordt moeilijk om nog extra projecten op te zetten. Precies dat soort projecten kruidt ons programma’, klinkt het.

Lees meer in De Gentenaar.

© 2014 GENTBLOGT VZW

6 reacties »

 1. Reactie van Etienne

  De ambities langs de bodemloze stadskas om. Of zeg ik maar wat ?

 2. Reactie van Vanoverhetvuur Jerom

  De Gentse Feesten begonnen plezant aan St. Jacobs heb ik zelf meegemaakt . Nu noem ik de Gentse Feesten helaas de Gentse Beesten . Er blijft weinig over van het echte karakter van de feesten van de Gentenaar . De fiere stroppendragers zijn zeldzaam geworden op hun eigen feest :(

 3. Reactie van Frans

  Extra, OK, maar dan moet men ook durven schrappen wat niet “extra” is.

 4. Reactie van Jimmy

  Persoonlijk denk ik dat er een keuze moet gemaakt worden. Blijft het een volksfeest of wordt het een tien dagen durend zomerfestival? Het afschaffen van de dag van de lege portemonees vind ik alvast een spijtige zaak!

  • Reactie van Frans

   Hoe onderscheid u “volksfeest” en “zomerfestival”? Meet je dat in decibel, in opkomst, in vierkante meter podium en publiciteit, in betaalde honoraria, in drankdebiet?

 5. Reactie van Jimmy

  Beste Frans,
  Awel ik ben blij dat je reageert… Jij wil meten in liters, in decibels, in opkomst en godbetert in honoraria, geld dus… Tegen beter weten in zal ik zeggen: het festival…
  Ik hou persoonlijk meer van het volksfeest: ik meet in aantal vrienden met wie ik afspreek maar ergens anders zijn blijven plakken omdat het zo plezant was, in oude vrienden die ik terugzie omdat ik blijven plakken ben ondanks het feit dat ik ergens anders afgesproken heb, en nieuwe vrienden die ik ben tegengekomen tussen het eerste en het tweede… Dat zijn volgens mij de ECHTE Gentse Feesten