We’ll meet again

zaterdag 7 februari 2015 9u53 | Max Van Hemel | 2 reacties
Trefwoorden: , , , .

Als fotograaf heb je doorgaans niet veel te zeggen, of beter, je laat het beeld spreken.
Een ouwe rot ben ik niet, mijn eerste foto verscheen pas in de Gentse Feesten van 2009. Toch is Gentblogt snel een belangrijk deel van de vrije tijd gaan innemen. De intensiteit waarmee we de Gentse Feesten door kwamen was uniek. Tot een gat in de nacht zitten mailen, foto’s bijwerken en berichten aanvullen. Maar het belangrijkste dat ik onthou uit deze vele fijne jaren is de warmte en de vriendschap die achter de schermen tot stand is gekomen.
Mijn dank aan jullie allen, tot op die zonnige dag!

© 2015 GENTBLOGT VZW

2 reacties »

  1. Reactie van ElsS

    Mooie foto’s, heeft me in de loopt der jaren nog meer leren kijken naar de mensen en de dingen in de stad. Merci Max!

  2. Reactie van lieve

    Dank u, Max. Ook dank aan de vele vrijwilligers. Ik zal tv-ekkergem missen en Ledeberg, en al diegenen die een ludieke toets brachten. ‘t Was goed.