Een helse week

dinsdag 6 juni 2006 15u02 | Peter Dedecker | 7 reacties
Trefwoorden: .

Een helse week zit er op. Het vak van deze voormiddag was echt een van de meest rottige, van die puur theoretisch-statistisch achtige toestanden, en vergde dan ook de nodige voorbereidingstijd. Het examen zelf viel gelukkig nog redelijk goed mee. Ik had een goed gevoel achteraf.

Een paar telefoontjes naar de vriendin en het thuisfront later, sloeg de stemming al snel over naar een gigantische donderwolk. Ik kreeg immers te horen van medestudenten dat ik blijkbaar ergens helemaal in het begin een stommiteit begaan heb, waardoor heel mijn boeltje de mist in gaat.

Aaargggh! Op zo’n momenten zou je echt met je hoofd tegen de muur bonken. Razend zijn op jezelf, niet plezant. Zeker niet als ik weet dat ik het eigenlijk wel kon, en dat die stommiteit me nu mijn eerste zit kan kosten. En dat in een laatste jaar, waar ook de plechtige proclamatie en vanalles en nog wat aan mijn neus voorbijgaat. Auw. Bijzonder pijnlijk.

Het is dus eventjes onweer in mijn hoofd, maar kom, buiten is het mooi weer en er zijn geen deadlines in de nabije omgeving. Gewoon de miserie eventjes vergeten en mijn humeur zal er wel snel weer op verbeteren. Tijd om eens iemand met veel te weinig examens lastig te vallen en mee te sleuren om een ijsje te eten in dit prachtige weertje!

© 2006 GENTBLOGT VZW

7 reacties »

 1. Reactie van Stino

  Geen deadlines in de nabije omgeving? Het is verdorie thesisdeadline vandaag! (En het was er aan te merken in de copycenters…)

 2. Reactie van Pierre Vis

  Niet iedereen heeft vandaag thesisdeadline; is afhankelijk van faculteit to faculteit. Op de Blandijn moesten de thesissen al binnen zijn op 22 mei (en dat hebben we te danken aan de stuvers, anders was het nog 20 dagen vroeger)

 3. Reactie van Pascallow

  Bij de psychologie en pedagogische wetenschappen was’t ook 22 mei. toch zalig zo lopen lanterfanten in’t stad terwijl de rest zwaar zit te blokken :D

 4. Reactie van Peter

  Hehe, onderweg naar ‘t stad ook een heleboel thesissers tegengekomen ter hoogte van de copycentra :-)

 5. Reactie van Pierre Vis

  Ik kan me de grijns op je gezicht zó inbeelden.. :-)

 6. Reactie van Smetty

  Misschien hopen op een deliberatie Peter? Of was het echt zo hopeloos?

 7. Reactie van Peter

  Ahja, als je twee oefeningen hebt, waarbij de ene half-en-half ging en je weet dat je de tweede eigenlijk volledig kon en volledig zou moeten hebben, en al dat werk aan die tweede oef tevergeefs was door een verkeerde interpretatie van een figuur uit de opgave, tja, dan weet ik ‘t niet…

  Misschien krijg ik nog een paar puntjes voor een deliberatie. ‘t Was een vak van vorig jaar en de rest van die punten waren wel dik in orde, misschien…