0110 – kamagurka

vrijdag 29 september 2006 20u58 | Bruno Bollaert | 3 reacties
Trefwoorden: , , .

0110 - stem vree wijsZegt Kamagurka, wanneer we hem vragen waarom hij deelneemt aan 0110: “Ik heb besloten deel te nemen aan de 0110-campagne daar de organisatoren het me zo vriendelijk gevraagd hebben. Vriendelijke mensen kan ik niets weigeren. Ook daar ik onverdraagzaamheid simpelweg niet verdraag lijkt het me dan ook een goed idee hier tegen in stand-up (opstand) te komen.”

Ter illustratie kregen we er nog een cartoon bij:

0110 - kamagurka

0110 in Gent. Zondag vanaf 14u op NMBS parking aan het St. Pietersstation.

© 2006 GENTBLOGT VZW

3 reacties »

 1. Reactie van Tom Bernaerd

  Ik vind dat het gentblogt-team allemaal een gentblogt-sticker op hun voorhoofd moet plakken. Kwestie van ze te herkennen…

 2. Reactie van jan

  Ben beniewd wat kamargurka op het podium zal uithalen.
  Maar ik vermoed nu al dat het één van de toppers zal zijn :-)

 3. Reactie van Gino Capuccino

  Dat Luc vriendelijke mensen niets kan weigeren, ga ik toch goed onthouden als ik hem nóg eens vriendelijk vraag om te komen optreden .. aha .. tenzij dat hij alleen nog geïnteresseerd is in grote evenementen (lees: meer belangstelling = meer reclame). Gino Capuccino