Gisteren Feest!

zaterdag 17 februari 2007 11u11 | Redactie | 21 reacties
Trefwoorden: .

Dan kunnen we nu een boompje opzetten over hoe afwezigen ongelijk hebben (dat zou terecht zijn), u talrijk bent opgekomen (ook terecht). Het was een heus Feest, met hapjes, en een haardvuur, en goede muziek. En dat we dat volgend jaar opnieuw gaan doen. Bij leven en welzijn.

(En nu ga ik nog even uitslapen.)

(Foto’s Roland Vandenbulcke)

© 2007 GENTBLOGT VZW

21 reacties »

 1. Reactie van Jeronimo

  heel knappe portretten vind ik! ze stralen iets ferm uit die z/w!

 2. Reactie van Jean Marie DE WULF

  Een foto kan toch vreselijk de minder mooie kanten van een wezen accentueren, of had ik nog illusies over mijn esthetisch vermogen?

 3. Reactie van hilde

  ik vind ze mooi :) twas een leuk feestje!

 4. Reactie van Paul André

  Wie is wie?

 5. Reactie van Tanguy Veys

  Ondanks mijn voornemen ben ik er niet (meer) geraakt, maar ik vermoed dat de feestvreugde er niet minder op geweest is. Ik hoorde alvast van Jan De Moor dat hij zich goed geamuseerd heeft, maar ook ik wist in het verleden al de gastvrijheid en verdraagzaamheid van Gentblogt te smaken.

 6. Reactie van Tjoff

  ‘t Was zeker geslaagd! Gans mijn huis ruikt trouwens naar die heerlijk gekruide hapjes.
  Thuisgeraakt rond 8:00u en deze middag 1 ding: opstaan = pijn

 7. Reactie van ilse

  Acht uur?

  Ik denk dat we dan de winnaar van het langst-blijven-plakken-spelletje hebben gevonden. Of waren er nog achter?

 8. Reactie van Beau

  Hoe laat was het eigenlijk feitelijk?

 9. Reactie van Huug

  Vroeg!

 10. Reactie van WebsterMC

  Ik ben er ook niet meer geraakt. Moest eerst nog in GentBrugge zijn en vervolgens in het Geuzenhuis terechtgekomen.

  En aangezien ik mij niet meer van eigen vervoer meer mocht voorzien ;-) ben ik dan ook niet meer geraakt.

  Spijtig, was wel graag eens langsgeweest!

 11. Reactie van Jan De Moor

  De gentblogthapjes smaakten ver-ruk-ke-luk. Proficiat voor de vegetarische kookploeg-zonder-sponsoring. De mix van groentjes in een glaasje heb ik laten passeren.Gezondsheidsfreak Jean Marie vond ze trouwens een tikkeltje te zout.
  Als bescheiden schadeloosstelling zal ik mijn obool storten aan “De vrienden van Gentblogt”.
  Tegenslag:mijn stille hoop om Eve, dochter van, in levende lijve te mogen aanschouwen is niet doorgegaan.Wel in mijn vizier:Huug (mooi hemd),Joke,Frank, Lien en Els en etc en een charmante Duitser uit Leipzig die sinds 1 jaar in Gent vast is neergestreken.
  Bedankt Fvdb voor het mooie lichtdrukmaal.
  Tempus fugit. Gentblogt 3 komt er aan in 2008.

 12. Reactie van Huug

  Van de Carrefour voor 4.95 Euro!

 13. Reactie van Tanguy Veys

  Benieuwd of Gentblogt jouw storting wel aanvaardt…
  Mijn “bloedgeld” werd prompt teruggestort.

 14. Reactie van Eve

  Jean-Marie, maak u geen zorgen! Mensen zijn altijd veel te kritisch over hun eigen foto’s!

 15. Reactie van Eve

  En intussen blijven we hier virtueel feesten!

 16. Reactie van Eve

  Zo stoken, da’s niet mooi ze, Tanguy…

 17. Reactie van Tanguy Veys

  Ja, zo kennen ze mij niet…

 18. Reactie van Tjoff

  Awel, ‘t blijft neigplezant.

 19. Reactie van Jurgen Bockstaele

  Wie is wie? Derde foto links: Hilde en Jurgen. Zevende foto links: Kurt en Hilde.
  ‘t Was gezellig. De hapjes waren exotisch en mmmmm. Schitterende plek. Meerdere keren gaan genieten van de open haard buiten. Al die goudvissen! Binnen heb ik enkele mensen gemist en met sommigen niet kunnen praten.

 20. Reactie van martello

  skuun volk !!
  Dju spijtig da’k er nie’ bij was ….
  Misschien moet Gentblogt wel ne keer op zoek naar een stamcafé ! party every day

 21. Reactie van jm

  Ik vond de hapjes overheerlijk. Die gezondheidsfreak moet iemand anders wezen. Guess who!