Vier weken Gentblokt op Gentblogt

maandag 4 juni 2007 10u11 | Joke Renneboog | reageer
Trefwoorden: , .

De komende vier weken kan u op Gentblogt de diepste zielenroerselen van enkele Gentse studenten lezen die op dit moment examens aan het afleggen zijn, een eindwerk aan het afwerken zijn en een doctoraat aan het schrijven zijn. Een vrij divers allegaartje wordt het, dat is zeker.

Elke dag komt er één van hen aan het woord en krijgen jullie de gelegenheid om hen moed in te spreken en nuttige tips door te spelen. Ongetwijfeld kunnen zij die goed gebruiken. Hoe zou u zelf zijn hé.

Gentblogt kan in zekere zin wel therapeutisch werken. Vorig jaar heb ik dat namelijk zelf aan den lijve mogen ondervinden toen ik wekelijks mijn blokbezorgdheden aan de Gentblogtlezers mocht voorschotelen.

Ondertussen zijn we een jaar verder en mag ik mij een immer trotse medewerker noemen. Ik ben in een redactie terecht gekomen vol warme, lieve en grappige mensen en diegenen die mij kennen, weten dat ik als een blok val voor liefheid en daarnaast warmte en humor zie als gezond tegengif voor de verzuurde citroenen in onze maatschappij tegenwoordig.
Het mag hier ook wel eens een emotioneler postje zijn, jawel, en aangezien ik momenteel ook blokkende ben, is mij dat gepermitteerd en vergeven. Blokken is emotioneel, lieve lezers, laat dat duidelijk zijn.

Als redactielid kan ik dit jaar aan zes mensen de kans geven om hun hart uit te storten en ik ben er absoluut zeker van dat ze daarvoor bij de lezers van Gentblogt aan het juiste adres zijn.

Gedurende vier weken komt elke dag — met uitzondering van zaterdag — iemand aan het woord en we gaan een poging ondernemen om daar een ietwat vast stramien in te steken.
Ruth verblijdt ons op maandag met haar aanwezigheid, Peter doet vansgelijken op dinsdag en Karel komt op woensdag voor examenentertainment zorgen. Donderdag is voor Benoît, vrijdag voor Mirthe en Frederik sluit tot slot op zondag de week af.

Als dat geen fijne vooruitzichten zijn.

© 2007 GENTBLOGT VZW

Reacties zijn gesloten.