‘Scheldeoord krijgt niet minder parkeerplaatsen’

vrijdag 11 april 2008 10u54 | Wouter | 6 reacties
Trefwoorden: , , .

Als de heraanleg van het Scheldeoord en de omliggende straten achter de rug is, zullen er daar niet minder, maar juist meer parkeerplaatsen zijn voor de buurtbewoners. Dat antwoordde schepen Martine De Regge (SP.A) in de gemeenteraadscommissie Openbare Werken op een vraag van Annelies Storms (Spirit). ‘Op dit ogenblik zijn er daar in de onmiddellijke omgeving 155 legale parkeerplaatsen, na de heraanleg zullen er dat 171 zijn’, zei De Regge.

Lees meer bij De Gentenaar

© 2008 GENTBLOGT VZW

6 reacties »

 1. Reactie van Peter Post

  Mooi!
  Aan het Scheldeoord zie ik ook BMW’s geparkeerd, zelfs iemand met een splinternieuwe cabrio. En ik die dacht dat het Scheldeoord sociale woningen waren. Jaja, mobiliteit voor iedereen, enz, blablabla… ;-)

 2. Reactie van Demangelaere

  Heel mooi zelfs!
  wij wonen in een sociale woning (zwijnaarde) en rijden met een BMW! kijk eens verder dan uw neus lang is…

  • Reactie van Peter Post

   Het is u meer dan gegund. Persoonlijk rijd ik liever met een wrak van 15 jaar oud en betaal ik mijn onderdak zelf, dan op kosten van de belastingbetaler te wonen/BMW te rijden. Elk zijn meug natuurlijk.

 3. Reactie van Veerle

  Hopelijk komt er ook een duidelijk signalisatie voor zone 30 bij het kinderdagverblijf De dolfijntjes. Een oversteekplaats zou ook fijn zijn.

  • Reactie van Yves

   Na de passage van Aquafin zal “niemand” hieraan gedacht hebben.
   Veerle, ik zou het es doormailen naar Gent-info.

 4. Reactie van magali

  ik woon aan het schelde oort en ik wil toch eens mijn gedacht zegggen ik vind wat ze hier nu doen en verbouwen dat het op niets trek sorry he maar we hebben zo ne mooi binnen koer en waarom moeten er zoveel kooien komen voor fietsen en op straat dan nog eens op de hoeken komen er contijners voor de vuilbakken die staan open we hebben al zoveel last van muizen en ratten dan op een andere hoek een honde wc recht voor de mensen hun venster allee waar is het mooi scheldeoort naar toe sorry ze maar de kinders hebben hier geen ruimte meer op de koer want ze mogen hier niet bewegen van de bewoners echt een ramp vind ik dat dan onder somige mensen hebben ze geen plankier meer de oudere mensen moeten op de trapjes gaan is dit wel echt kunnen dan terug de binnen koer wij hebben een achter ruit en voor ruit maar somige bewoners enkel een achter ruit en op wat kijken ze op de velokotjes allee is dat leuk wat zeggen ze hou contact met je buren nee dat kan niet meer want je sluit de mensen af van elkaar vala dit was mijn mening en dat moest nu echt van mijn lever ik hoop dat dit bericht eens gelezen word en ik hoop eens een antwoord terug vriendelijke groeten