Pendelcrèche terug naar af

maandag 25 augustus 2008 10u35 | Redactie | 1 reactie
Trefwoorden: , , .

Schepen Rudy Coddens ontgoocheld om vertraging

De ‘pendelcrèche’, die de stad Gent samen met het JanPalfijnziekenhuis had willen inrichten vlakbij het Sint-Pietersstation in het vroegere Institut Moderne, komt er niet. Er is een alternatief in de buurt, maar daarvoor moet eerst een lange procedure worden doorlopen.

Lees meer bij De Gentenaar

© 2008 GENTBLOGT VZW

Eén reactie op Pendelcrèche terug naar af

  1. Reactie van Jurgen Bockstaele

    Ik ben mee ontgoocheld; maar ik begrijp beide standpunten. Ik stond mee aan de wieg van dit idee en volg het van heel nabij op. Regelmatig rakel ik het nog eens op het managementcomité van het ziekenhuis. Ik ben ervan overtuigd dat een kinderopvang een extra troef is voor het AZ Jan Palfijn (alleen al om jonge verpleegkundigden aan te trekken – wat vandaag helemaal niet makkelijk is); dus ik blijf er voor gaan. Extra plaatsen in de Gentse kinderopvang was trouwens ook één van mijn thema’s bij de verkiezingen. Hopelijk… wordt vervolgd en vinden we een oplossing.