Tasty World 2

woensdag 15 juli 2009 14u08 | Tom | 7 reacties
Trefwoorden: , , .

De Tasty World was tot voor kort enkel te bezoeken in de Hoogpoort, maar sinds enkele maanden werd het imperium uitgebreid met een tweede zaak, deze keer in de Walpoortstraat, niet ver van de Vooruit. Eind mei vond ik het tijd voor een recensie en mijn zus was zo vriendelijk om mee te gaan, want ze doet graag dingen samen met haar broer. En ik betaalde haar eten, maar dat was bijzaak uiteraard.

Tasty World

Het interieur leek mij wel ok, maar ik heb dan ook een jaar lang op een appartement met zelfgeschilderde lichtblauwe muren gewoond, dus misschien moet u mijn mening daarover negeren. Ik eet wel al vijfentwintig jaar lang elke dag voedsel, dus daar heb ik wel wat kennis over. Evi kocht een Tastyburger, fetaslaatje en een C-Boost drankje, waardoor ik mij moest beperken tot een Spicyburger en een Tanangashake. De ingrediënten weet ik niet meer precies, u kan ze altijd opzoeken op hun website, maar rekening houdend met het feit dat dit een vegetarisch restaurant is, gok ik op groenten, fruit en ijzerpillen.

Tasty World Tasty World

We zaten nog geen vijf minuten toen onze bestelling al naar onze tafel werd gebracht. Het meisje achter de toog bleek volgens de naam op onze rekening Steve te heten, wat misschien effectief haar echte naam kan zijn, wie weet hoe het er aan toegaat in die milieus, maar ik denk toch dat ze ergens iets was vergeten aan te passen in haar kassa. En ik vertel u dit omdat dit belangrijke informatie is voor de volledigheid van deze recensie, niet omdat ze er goed uitzag en ik het wat ongemakkelijk vind om een vrouw mooi te vinden die Steve heet, echt niet. Dat ze ook goed eten kan klaarmaken, daar waren mijn zus en ik het in ieder geval wel over eens. De burgers zijn erg heerlijk en zo groot dat je je kaak moet ontwrichten om een deftige bijt te kunnen nemen. Mijn zus zat na de burger zelfs zo vol dat het fetaslaatje na drie happen al aan de kant werd geschoven. Wat niet erg is, want het was maar 3 euro 50 en ik heb genoeg geld, want het is totaal geen economische crisis en ik hoef niet elke cent twee keer om te draaien voor ik hem uitgeef.

Tasty World Tasty World

Er waren uiteraard ook enkele minpuntjes. Zo was er maar een beperkt aanbod van Ben & Jerry ijsjes, wat Evi verschrikkelijk vond (mijn portefeuille en ik wat minder) en kregen we maar één servetje per burger, waar een gemiddelde van twee en een halve servet veel beter zou zijn, waar ik dan weer niet over te spreken was, maar waar mijn zus geen last van had (zij heeft dan ook altijd een servet bij de hand in de vorm van het kledingstuk dat ze op dat moment aanheeft). Maar voor wie graag snel iets wil eten en toevallig in de buurt van de Vooruit zit, is het zeker een aanrader. Wij zijn zelf ook al enkele keren teruggeweest en het heeft ons nog niet teleurgesteld. En iedereen betaalde voor zijn eigen bestelling.

Tasty World, Walpoortstraat 38. Open van 11u tot 20u. Zondag gesloten.

© 2009 GENTBLOGT VZW

7 reacties »

 1. Reactie van josie

  Ik wil daar al maanden binnenspringen om de burgers eens te proeven, maar raak nooit verder dan een sapje. De sapjes zijn in elk geval heerlijk, en na deze review hernieuw ik mijn voornemen om er eens te passeren voor een snelle hap. Doodgrappig artikel trouwens!

 2. Reactie van Annemieke

  Zelden zo een grappige recensie gelezen waarin we toch te weten komen wat we moeten weten (“was het lekker?!”) … als je nu nog geen zin hebt om eens bij de Tasty World langs te gaan…

 3. Reactie van teun

  keurige recensie inderdaad

 4. Reactie van ilse

  een favoriet lunchadres….ik eet altijd de tasty burger. superlekker!

 5. Reactie van jeronimo

  ik heb daar al een seen halve lieter soep gegeten (in de hoogpoort dan wel) en al van bij de eerste slok mijn tong en gehemelte verbrand, maar ’twas wel lekker, die burger zien eruit als degen die ik op cactusfest gegeten heb, mijn grote mond was ook te klein.
  lekker niettemin, gelijk de serveus, altijd mooi meegenomen

 6. Reactie van Wouter

  Tasty World, dat is ondertussen een wekelijkse gewoonte geworden. Het rare is wel dat die aan de Vooruit dichter is, maar ik toch nog voornamelijk naar de Hoogpoort ga.

 7. Reactie van yves

  ik ben al klant vanaf het eerste moment dat ze open gingen…En ben al altijd met een voldaan gevoel weg geweest achter een bezoek in TASTY WORLD..ik heb ze zien groeien en al de tijd zien verbeteren.
  Wat nu ook goed is dat ze hun sla en soepkommen niet meer in wegwerp verpakkingen meer doen!