Honderden studenten ondertekenen rouwregister voor Lauren en Laetitia

vrijdag 13 november 2009 10u22 | Redactie | 3 reacties
Trefwoorden: , , .

‘We moeten samen ons verdriet verwerken’

‘Sommige dingen vallen niet te begrijpen of onder woorden te brengen.’ Het is maar een van de honderden reacties in het rouwregister voor Lauren De Cleyn en Laetitia Vandevelde. De studenten Geneeskunde van de Universiteit Gent schoven gisteren aan om het te ondertekenen.
Lauren De Cleyn en Laetitia Vandevelde, twee eerstejaars Geneeskunde, verloren woensdag het leven bij een dramatisch verkeersongeval in Oosterzele. De twee waren net een doopopdracht aan het uitvoeren. Samen met Emilie Leus en Nicolas De Vos moesten zij naar de Muur van Geraardsbergen fietsen om er een foto te nemen en mattentaarten te kopen. De vier hebben Geraardsbergen nooit gehaald. In Oosterzele werden zij opgeschept door een wagen nadat de chauffeur zijn bocht had gemist. Laetitia was op slag dood. Lauren overleed een paar uur later. Emilie vecht vandaag nog altijd voor haar leven en ook Nicolas herstelt nog van zijn verwondingen.

Lees meer bij De Gentenaar

© 2009 GENTBLOGT VZW

3 reacties »

 1. Reactie van Ingrid

  mijn oprechte medeleven voor de familie’s van de slachtoffers,en dat ze steun moge vinden bij elkaar.

  Heel veel sterkte……………

 2. Reactie van victoria

  hoi familei van lauren ik ben victtoria ik zat in de kalas ik was vroeger haar hard virneden ik een tatjana ik misss jou heell hard lauren ik kan niets anders dan wennen elke dag alles ik er denk misssss jou hardt heelllllllllllll veell sterkte voore die familie

 3. Reactie van Arjen

  Familie,
  Bij toeval verneem ik hetgeen uw familie is overkomen en het grijpt mij aan. Heb zelf drie prachtige tienerdochters waar ik, net als u, ontzettend trots op ben.
  Het leven maakt vaak bij anderen littekens, de uwe zijn diep en ontzettend pijnlijk.
  Ik bid u veel kracht toe, veel wijsheid en bovenal Gods nabijheid bij dit verlies.
  Arjen