Openwervendag in de MGTower

dinsdag 17 mei 2011 19u05 | Redactie (tekst), Fréderic Louis (beeld) | 6 reacties
Trefwoorden: , , .

Vorige zondag was het Openwervendag, en ook de in aanbouw zijnde MGTower aan de loop werd door velen bezocht. Fréderic Louis was er al eens in december en het was dan ook niet meer dan logisch dat hij de vorderingen aan de intussen al goed opgeschoten toren van naderbij wou bekijken.

MGTower MGTower MGTower MGTower MGTower MGTower MGTower MGTower MGTower MGTower MGTower MGTower MGTower MGTower MGTower MGTower MGTower MGTower

© 2011 GENTBLOGT VZW

6 reacties »

 1. Reactie van Tine

  Merci voor de interessante foto’s. ‘k Had deze werf ook graag bezocht, maar ik was zondag niet vrij.

  ‘k Vind het ook wel leuk om het dak van mijn huis te zien op de foto. Ik was eerder al eens met een klein trapladdertje op mijn terras gaan staan om te proberen de toren te zien, zonder resultaat. ‘k Vroeg me af of ik hem wel zou zien als ik op een iets hogere ladder zou staan. Ja dus. En misschien, als ie op volle hoogte is, piept ie ook boven de daken uit.

 2. Reactie van Adelheid

  Hé ik wil een cafetaria boven in die toren, open voor iedereen :-)

  • Reactie van Ciesvandekwis

   Prima idee! En hopelijk niet enkel voor KBC-klanten ;-)

 3. Reactie van Crocy

  Helaas, op diezelfde openwervendag vertelde men dat de bovenste gewone verdiepingen de burelen voor de directie worden. De kleinere bovenste verdiepingen zijn van technische aard. Zelfs als KBC klant zal je dus nog niet zo gemakkelijk boven geraken (daar gaat plan B).