Christophe Peeters heeft er geld voor

donderdag 26 april 2012 9u16 | teun | 9 reacties
Trefwoorden: , , .

‘Dit boekje werd gemaakt op mijn eigen kosten, dus niet met belastinggeld’, meldt Christophe Peeters (Open VLD), schepen van Sport en Financiën voor alle zekerheid over zijn brochure 10 jaar Christophe Peeters. Een eigen kijk op Gent. Die brochure valt dezer dagen in alle Gentse brievenbussen, dat zijn er ongeveer 120.000. Op de vraag hoeveel ze kost antwoordt hij: ‘Zeer veel geld. Ik heb er dan ook jaren voor gespaard.’ Dergelijke verkiezingsreclame mag nog, de sperperiode is nog niet begonnen.

Lees meer bij De Gentenaar.

© 2012 GENTBLOGT VZW

9 reacties »

 1. Reactie van FlashGordon

  AHA! Verkiezings”reclame”.
  De vraag is, mag hij het dan in brievenbussen stoppen waar er een sticker opkleeft “Geen reclame”?
  :-)

 2. Reactie van Jean Marie DE WULF

  Verkiezingsdrukwerk mag in de bussen met sticker “Geen reclame”. Het is niet commerciêel en heeft een deel informatie.

 3. Reactie van Lies

  Ik vind dat pure geldverspilling en ook zonde van al de bomen die ervoor gesneuveld zijn. Wat heb ik nu aan een boekje met een lofzang op Christophe Peeters? Als iemand zo uitpakt met zijn verwezenlijkingen, werkt dat bij mij veeleer contraproductief.

  • Reactie van jos tavernier

   ik vrees beste Lies, dat jou ( en ons) de komende maanden, nog veel van die “eigen lof” te wachten staan.

   • Reactie van Lies

    Ik dacht dat ik safe zat met mijn ‘geen reclame’-sticker, maar nu lees ik hierboven dat dit niet het geval is. Jammer, maar we kunnen alleen maar hopen dat de kandidaten op termijn eens wat origineler en minder papierverslindende methoden gaan bedenken om ons te overtuigen van hun verdiensten.

 4. Reactie van jerommeke

  Zijn spaarcenten liggen nu bij ‘t papierafval.

 5. Reactie van philippe

  of hoe zeg ik niets met duure woorden

 6. Reactie van philippe

  dure