Divan feest (dag 5): een stemmetje in mijn hoofd

woensdag 18 juli 2012 19u50 | Divan | reageer
Trefwoorden: .

Een hoop zatte mensen, twee vuilbekvechtende vrouwen (zeer entertainend, zeker als de politie tussen beide komt) en een voettocht van Sint-Jacobs tot aan de bewaakte fietsenstalling van Baudelo die meer dan een half uur duurt door de hele tijd bekend volk tegen te komen (ik ben zowaar op mijn mond gekust door een getrouwde vrouw, maar bij die aanranding was de politie-uw-vriend plots nergens te bespeuren!). Alleszins: leve ‘t schoon – of toch alleszins droog – weer! Op zo een avond laat ik dan graag mijn goede voornemens varen en “mogen de Feesten mij leiden”. Tot er gisteren ergens rond 3u een stemmetje in mijn hoofd iets te overheersend werd: “Hey, D., morgenvroeg moet ge uw kleutervoorstelling spelen!”. Ok dan… For your interest: de laatste voorstelling van Het Paard van Marcel ging lekker. Een half uur voor aanvang werd ik er bovendien attent op gemaakt dat de voorstelling bovenaan de tips-van-de-dag in Het Nieuwsblad / De Gentenaar stond. Dat geeft een leuke boost als je het podium op moet.

De komende 2 dagen repeteren we met Wolf, Hond & Kat. Om zaterdag 2 maal te spelen in De Centrale. Dat stemmetje in mijn hoofd mag blijven roepen, want ik wil zaterdagavond goed bij stem zijn voor onze Hermitage thuismatch. Het wordt – alle voorbereidingen die lopen indachtig – veel te leuk om er schor te staan!

TIPS VOOR MORGEN (18/7): Zinger (Sint-Jacobs, 20u); de Nederlandse, zotte bende van Kabaret in Quartet (Luisterplein, 20u30); Helder (Sint-Jacobs, 21u30); Stoomboot (Luisterplein, 22u).

Voor David Van den Hende, alias Divan, zanger van de Gentse kleinkunstgroep Hermitage en zoveel meer, worden het bijzondere feesten. Divan wordt onze Gentse-Feesten-gastblogger en geeft ons een blik achter de schermen, vanop het podium en vanuit het publiek.

© 2012 GENTBLOGT VZW

Reacties zijn gesloten.