Bejaarde man plast in boekenkast in boekhandel

donderdag 23 augustus 2012 13u13 | Redactie | 4 reacties
Trefwoorden: , .

Een bejaarde man plaste afgelopen zaterdag in een boekenkast in de Gentse boekhandel Paard van Troje. ‘De tachtiger beweerde dat hij dringend naar de wc moest’, zegt eigenaar Bart Van Aken. ‘De man wilde niet tegen een boom plassen omdat hij anders een boete van 50 euro riskeerde. Toen ik zijn vrouw vroeg of haar man ze wel allemaal op een rij had, kreeg ik nog verwijten naar mijn hoofd geslingerd ook. Ze dreigden er bovendien mee om op mijn gezicht te slaan.’

Lees meer bij De Gentenaar

© 2012 GENTBLOGT VZW

4 reacties »

  1. Reactie van BV

    Vreemd verhaal. Er is toch een koffiebar in het Paard van Troje? Kon die man daar dan niet naar het toilet gaan?

  2. Reactie van The Tower

    Mijn gok : dementie. Ik kan mij geen enkele andere reden voorstellen waarom iemand doodleuk tegen een boekenrek zou plassen. Of hij is “opgevoed” door gorilla’s.

  3. Reactie van jos tavernier

    was waarschijnlijk een boekenrek met boeken van Bo Coolsaet.