Buffalo’s kunnen alweer niet winnen

maandag 17 september 2012 11u49 | Redactie | reageer
Trefwoorden: , .

AA Gent bracht zaterdag een attractieve eerste helft ten tonele tegen een stug verdedigend KV Mechelen maar zag geen loon naar werken. Het was KV Mechelen dat mocht vieren vlak voor rust en een minuut of twee voor het einde de boeken sloot voor KAA Gent na een draak van een tweede helft. Ook Buffaloman zag het verlies met lede ogen aan.

‘Het ontbreekt ons aan een diepe spits’ horen we Sollied verklaren aan de pers na de 0-2 nederlaag tegen KV Mechelen. Wel mijnheer Sollied, u heeft gelijk, maar het ontbreekt ons aan meer dan dat alleen me dunkt. Elke tegenstander heeft ons beproefde spelletje inmiddels door en lacht al bij aanvang in het vuistje bij de gedachte dat de tientallen voorzetten vanaf de flank nooit gevaar zullen opleveren als er geen kopbalsterke spits tegenwoordig is om het leer daadwerkelijk richting doel te doen afwijken.