Foto van de dag

maandag 9 mei 2005 0u41 | Bram | 9 reacties
Trefwoorden: .

“Gent-Sint-Pieters vroeg in de ochtend.
Voor de vroege vogel met glazige blik geen onbekende.”

Aldus Bram Vanhoutte.

Hoe bekend is die onbekende? Iemand?

» Meer foto's in het foto van de dag-archief.

© 2005 GENTBLOGT VZW

9 reacties »

 1. Reactie van Huug

  Jean-Marie? Ik maak er ‘Pfaff’ van …

 2. Reactie van Bart

  Leffe?

 3. Reactie van Plibken

  trefpunt ?

 4. Reactie van Huug

  Ik kwam deze morgen om 6:48 van mijn werk (nachtshift, neen, ik ben niet op de lappen geweest) en een beetje overal in St.-Pietsers zitten kijken… Niets gezien wat daarop trok. Moet je een stuk in Uw kraag hebben om het te kunnen herkennen?

 5. Reactie van Cedric

  Is het de “Moorse toren” of de geest van mijn grootmoeder ?

 6. Reactie van Huug

  De lichtreclame in de gang links voor het stationsbuffet ?

 7. Reactie van Cedric

  Ik weet het Walter, ik ga het zeggen : die witte posttoren die ze hopelijk zo vlug mogelijk afbreken….

 8. Reactie van Huug

  @Cedric: die posttoren mogen ze voor mijn part zo snel mogenlijk afbreken de vraag is maar wat er in de plaats gaat komen. Als ik de plannen mag geloven die ik een tijdje geleden nog ergens gezien heb (www.gent.be ?) komt er een nog lelijker gedrocht voor in de plaats. Zoiets als het busstationgebouw in Leuven. Op hoge palen waar de bussen (en wind) onderdoor kunnen. De absolute horror!

 9. Reactie van Bram

  Sorry voor het wat late antwoord maar het was de eerste IC trein van de dag (naar Luik of zo) die het station kwam binnengereden. Analoog en gefoefel met standpunt en sluitersnelheid extreem traag.