Best of bruno

woensdag 15 februari 2006 11u00 | Bruno Bollaert | reageer
Trefwoorden: .

Hm. Best of. Waar begin ik, denk ik dan, behalve bij de mensen die ik allemaal heb leren kennen dank zij Gentblogt. Ik blijf het verbazingwekkend vinden hoe zo’n diverse groep vrijwilligers aan dit project meewerkt. Daar horen ook de lezers bij.

En dan zijn er de zaken die ik altijd wel eens wou doen, maar vóór Gentblogt nooit toe kwam.

Opatuur, waar ik pas ben binnengestapt onder het mom van een reportage voor Gentblogt. En waar ik nu bijna elke zondagavond te vinden ben. (Binnenkort breiden we onze horizon weer wat uit.)

Het Blue Note (Records) Festival, waar ik voor Gentblogt foto’s mocht maken, en waarvoor ik –zo beweren kwatongen– speciaal een nieuwe lens heb gekocht. Plots stond ik daar dan bij de beroepsfotografen aan het podium. Een verschrikkelijk aangenaam gevoel was dat (en dat is het nog steeds).

Het Filmfestival, dat ik al trouw volgde, maar dat ik dit jaar wel verschrikkelijk nauw heb opgevolgd (ik ben al vergeten hoeveel films ik toen heb gezien).

En de fotoreportages van de Nieuwjaarsreceptie en de Bibberduik. Dat gaan we meer doen.

Een absoluut hoogtepunt is echter de feedback die we krijgen van de lezers, en de manier waarop iedereen informatie aanbrengt wanneer we weer maar eens op zoek gaan naar de betekenis van een prentkaart, een beeld, of pakweg de identificatie van de hoofden op de gevel van de Gekroonde Hoofden.

Zodus ben ik eigenlijk razend benieuw naar wat u ervan vond.

© 2006 GENTBLOGT VZW

Reacties zijn gesloten.