Best of Huug

woensdag 15 februari 2006 10u00 | Huug | reageer
Trefwoorden: .

- De alleréérste reactie. Ahum, jawel. Ik was toen nog geen medewerker bij Gentblogt maar vond het metéén een ‘vrie wijs’ idee. En van het een kwam het ander natuurlijk. Nadat ik contact had opgezocht met i. die me het hele ‘schrijverschap’ en wat erbij hoorde uit de doeken deed, dacht ik : “I think this is the beginning of a beautiful friendship.” Het is uitgekomen en ik heb er nog geen dag spijt van gehad om mee in de boot te springen. Zoals i. schreef: “We evolueerden van een los groepje naar een hechte bende die bijzonder sterk aan elkaar hangt.” Iedere keer als we vergadering hebben dan komt dat éne moment dat ik stil naar de mensen om me heen kijk en bij mezelf zeg: “Zie ons zitten: discussiëren, plannen maken, soms oneens en een beetje boos, dan weer gieren van het lachen. Wat een héérlijke bende.” Daar ben ik echt blij om.
- De leukste reportage : Achter de schermen van het filmfestival, samen met Lien en Wouter.
- De fijnste (streng, maar rechtvaardige) leermeester, guru, onvermoeibaar inspirator, lichtend voorbeeld en wegwijzer (op iedere redactie loopt er zo één rond, zeker ?) : Michel, die me mijn eerste stapjes heeft leren zetten in de nobele kunst van het PhotoShoppen. (En ontelbaar andere dingen…)
- De langste slappe lach. Bij het lezen van de reacties op: Naakte chicks in het Zuidpark. Jeronimo nam de foto, hij heeft daar een speciaal geoefend oog voor !
- Ontroerendste reportage : Thomas Siffer die met zijn vrouw en kind, na drie jaar rond de wereld, terug thuis komt gevaren.
- De mooiste besprekingen: bijna alles van Bruno als hij bevlogen over Opera en Jazz en Film schrijft.
- Het nevenproject: Boekentoren.be – gewoon schitterend! Proficiat Lien!
En dan, euhm… Nouja, teveel om op te noemen. Het allerprettigste zijn de reacties van jullie, lezers. Het was een heel fijn jaar en ik heb zo het gevoel dat het nog beter gaat worden ! (Hierbij een oproep: we zoeken schrijvers, iedereen is welkom. We zijn geen elitair, sectair clubje ofzo, ha! Anders was ik het allang ‘afgebolt’, wat dacht U?)

Reageer! Hier! Nu!

© 2006 GENTBLOGT VZW

Reacties zijn gesloten.