De Gemeenteraad: Paul Goossens

donderdag 1 maart 2007 13u31 | Redactie | 4 reacties
Trefwoorden: , .

Paul Goossens werd vorige keer verkozen met “kleur het bolleke van Polleke” en mocht zo al zes jaar van de gemeenteraad proeven. Nu deed hij het vanop de 13de plaats. In zijn vrije tijd regisseert hij theater.

Gegevens:

 • Partij:Cd&V
 • Plaats op de lijst:13de
 • Aantal voorkeurstemmen:1586
 • Leeftijd:48
 • Burgerlijke stand: gehuwd
 • Geboren/getogen in Gent? ja

Met welk voertuig zal je naar de gemeenteraad komen?
Ik kom met de auto, ik kom uit Drongen.

De hoeveelste campagne was het?
Het was mijn tweede campagne

Wat zal je bijblijven van deze campagne?
We hebben veel plezier gemaakt met de campagneploeg

Ben je van plan om de volgende zes jaar mee te doen aan andere verkiezingscampagnes?Welke?
Neen, ik ben dat niet van plan.

Draag je je beste pak voor de gemeenteraad of mag het casual?
Ik ben steeds casual gekleed, dus ook voor de gemeenteraad.

Denk je dat de combinatie werk-gezin haalbaar is? Hoe vaak per maand zal je een babysit moeten inschakelen?
Mijn kinderen zijn oud genoeg om het zonder babysit te moeten doen.

Job naast de raad?
Ik ben onderwijzer

Welke commissies zal je volgen?
Ik zal zeker de commissie sport en cultuur volgen en ook de commissie onderwijs en personeel.

Waarvoor wil je je vooral inzetten?
Ik wil meer multifunctionele zaken, steun voor kansarme leerlingen van alle netten, zodat ze allemaal mee kunnen doen aan extra-murosactiviteiten.

Word je al vaak aangeklampt door mensen met vragen of problemen? Welke zoal?
Zeker. Dat gaat voornamelijk over eigen straat, fiets- en voetpaden, werk en wonen.

© 2007 GENTBLOGT VZW

4 reacties »

 1. Reactie van Joris

  Ik zag reeds enkele volkse toneelstukken van hem en die bleken bijzonder grappig. Ook in de politiek schijnt hij een enthousiasteling te zijn die politiek met een knipoog bedrijft.

 2. Reactie van Evelyne

  Geregeld lees ik in de pers zijn tussenkomsten in de gemeenteraad, kwa ideeen heeft hij pit, bijvoorbeeld wat die man voorstelde ivm “zwembad rozebroeken”, was geniaal gevonden, ik vermoed dat meerdere mensen hem dankbaar zijn nu ze in hun eigen regio kunnen sporten. Ook zijn inzet als onderwijzer, toen hij in 2006 zich verzette tegen het pestspel Bully vond ik bewonderenswaardig. Zijn theaterstukken heb ik de laatste 2 jaar gezien, wel ik stond versteld van zijn kunnen, en moet eerlijk toegeven dat we in het Gentse op amateurvlak niet zoveel klasse kunnen vinden. Kortom een man om zeker in de gaten te houden de komende 6 jaar op politiek vlak, en tevens zijn werken als regisseur op toneelvlak!

 3. Reactie van valerie

  Tijdens de Gentse Feesten zijn die toneelstukken inderdaad een must. Niet te missen. Voor de rest is hij een origineel en actief politicus.

 4. Reactie van Roland

  Eens geen “zuurpruim” in de Gentse politiek, ‘k heb er wel niet voor gestemd, maar succes de volgende zes jaar!