Anne en Wilfried Martens leggen het bij na jarenlange ruzie

woensdag 11 maart 2009 10u25 | Redactie | 5 reacties
Trefwoorden: , .

Gent Anne en Wilfried Martens vanavond samen in ‘Mijn vader’

Jarenlang spraken ze nauwelijks tegen elkaar, maar tegenwoordig zijn de brokken gelijmd en vanavond zitten ze zelfs samen aan tafel voor een goed gesprek in het Canvas-programma ‘Mijn vader’: Anne en Wilfried Martens.

Lees meer bij De Gentenaar

© 2009 GENTBLOGT VZW

5 reacties »

 1. Reactie van Jean Marie DE WULF

  In welke mate is deze familietoestand relevant voor een buitenstaander?

  • Reactie van Roland

   Lijkt zo een beetje op “Dag allemaal” en “story”, niets voor mij! Niet gekeken en dus niets gemist!

 2. Reactie van piere

  Dat was toch algemeen geweten?En moet hij nu gaan bijklussen omdat hij niet rondkomt met zijn pensioen?Ja de bejaarden van tegenwoordig maken zelfs nog een groot gezin .

 3. Reactie van Maybe

  Gelukkig was zijn boezemvriend Koning Boudewijn reeds dood toen hij begon met zijn buitechtelijke fratsen of het zou er nogal gestoven hebben.

  Maar goed de man is nu gelukkig en dat gunnen we hem.

 4. Reactie van L.cabanier

  Ik ben niet geïnteresserd in politeik, wel in mensen. Wilfried martens is voor mij altijd een speciale vreemde man geweest zoals ik hem uit de media observeerde. Het programma ‘Mijn vader’heeft me geraakt. Van beide kanten was er een oprechte openheid. Dit intervieuw was klasse.