Gore and Chaos over Europe Tour 2011

zondag 24 april 2011 10u41 | Jeronimo | reageer
Trefwoorden: , , , , , , , .

In deze zwoele zomeravonden durft het wel eens rommelen in de kop. Terwijl ik angstvallig plannen trachtte te smeden, maar niet wetend van welk hout pijlen gemaakt, botste ik ergens in Gent op een klein event in de ouwe gouwe Frontline. De Gore and Chaos over Europe Tour 2011 trapte af in Gent of all places. Toen het daarenboven ook nog eens ferm begon te rommelen boven Gent, en mijn gsm niet antwoordde op mijn smachtende vragen, vertrok ik al zwetend in mijn regenjekker naar het ondergrondse evenement met een line-up om je vingers van af te likken.

Ons eigenste Serial Butcher was al toe aan zijn laatste kwartier van brutale gore splattter grindcore. Wat hou ik van die slachthuisverhalen waar regisseurs van Saw en dergelijke nog een puntje aan kunnen zuigen.

Gore! Gore!

De enthousiaste gasten werkten nog enkele nummers af in evenveel minuten waardoor ik lekker opgewarmd kon beginnen aan mijn avondje uitbenen, bloedworstfabricage en lichaamsvermalerij in een bloederig lekker pulpig gory infesting sausje. Weg met die slavreters!

Nog voor ik foto’s had genomen kwam een Italiaan op me af om te vragen waar hij de foto’s kon vinden achteraf, het bleek de zanger te zijn van Grimmness 69, een Italiaans gezelschap dat er zowaar nog steviger tegenaan ging, met gitaren die als op hol geslagen kettingzagen doorheen goedgevulde ingewanden sneden, spatte de gore de kleine zaal rond. Lekker!

Gore! Gore! Gore! Gore! Gore! Gore! Gore! Gore!

Het Nederlandse Inhume heeft de hele tour moeten afgelasten wegens ernstige familiale problemen bij een bandlid en ze verontschuldigden zich daarvoor via een flyer. Niet getreurd, ter compensatie kreeg ik twee cd’kes in de plaats.

Eindelijk stonden de kleine dikke Mexicaantjes van Disgorge op het podium. Niet te onderschatten die mannen. Met een bulldozerende wall of sound, blies deze corpsegrinding killingmachine ons van onze sokken.
Brutaliteit ten top. Het hoeft niet er niet altijd zo serieus aan toe te gaan op een vrijdagavond, niet?

Uiteindelijk kregen we bovendien geen gedonder op onze kop.

Leve the bloody summer.

Gore! Gore! Gore! Gore!

© 2011 GENTBLOGT VZW

Reacties zijn gesloten.