Rust in vrede, Jan Hoet

donderdag 27 februari 2014 9u17 | Redactie (tekst), Michiel Hendryckx (beeld) | 8 reacties
Trefwoorden: , .

Jan_hoet

23 juni 1936 – 27 februari 2014.

De StandaardDe GentenaarDe MorgenVRTVTM

© 2014 GENTBLOGT VZW

8 reacties »

 1. Reactie van Jean Marie De Wulf

  Na een zeer lange sceptische houding heeft Jan Hoet, in zijn inhuldigingstoespraak van de tentoonstelling “Sint-Jan”, mij eindelijk kunnen overtuigen de zaken qua kunst heel anders te bekijken. Ik ben er heel gelukkig om. Hij heeft me toch wel aangeraden zeer kritisch te blijven. En daaraan zal ik niet “mankeren”. Rust in Vrede, Jan.

  • Reactie van jos tavernier

   “kritisch” is een woord dat zo te zien niet mag voorkomen in de lofbetuigingen aan het adres van Jan Hoet, hij was vooral een goed van de tongriem gesneden commerçant, en vooral vol van zichzelf en zijn groot eigen gelijk.De wereld wil inderdaad bedrogen worden.

 2. Reactie van Margriet De Wilde

  Beste familie en echtgenote ik wil mijn medeleven betuigen omdat hij mij nauw aan het hart lag ik ken hem niet persoonlijk maar ik heb wel het nieuws vernomen. Daarom wil ik jullie langs deze weg mijn steun betuigen en wens iedereen veel sterkte in deze droeve dagen

 3. Reactie van Koen

  Iedereen zoekt zijn weg in dit leven, Jan Hoet zijn snelweg is op zijn minst inspirerend.

 4. Reactie van yves

  Manmanman, wat die man in Gent aan peper geïmplementeerd heeft, daar zijn geen woorden voor. We gaan het missen, dat koppige geloof.

 5. Reactie van nadine

  Bij deze wil ik mijn oprechte deelneming betuigen aan de Familie van Jan Hoet.
  42 jaar geleden heb ik nog tekenles gehad van Mr.Hoet in de Gemeenteschool van Oostakker. Hij was een super toffe leraar en jong van geest, we mochten zelf tijdens de les naar muziek luisteren. Tot mijn grote spijt kon ik vandaag niet naar Gent komen voor de begrafenis.
  Veel sterkte.