Gent vanop het water

woensdag 14 januari 2015 8u19 | Gudrun | 3 reacties
Trefwoorden: , .

Ze stond hier al een hele tijd op mijn harde schijf te blinken: de fotoreeks die ik eind november had gemaakt vanuit een Canadees (soort kano) op de Gentse binnenwateren. De foto’s zijn verre van ideaal wegens een bewegend vaartuig en een kleine waterbestendige camera, en ik ben ook helemaal geen fotograaf. Ik had ook geen zin om ze te bewerken en horizonten recht te trekken, dat geef ik eerlijk toe. Maar ik heb er enorm van genoten, en ik hoop van u hetzelfde.


© 2015 GENTBLOGT VZW

3 reacties »

  1. Reactie van jos tavernier

    Alles behalve makkelijk in een wiebelende kano, je hebt wel wat kilometers afgelegd zo te zien, bravo.

  2. Reactie van Roland

    Fijne en soms verrassende beelden.

  3. Reactie van Toon

    Mooi, leuk om te bekijken als je voor langere tijd in het buitenland bent.